Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Islanninkoirien paimennusviikonloppu Somerolla

6.6.2020 @ 08:00 - 7.6.2020 @ 17:00

Islanninkoirat ry järjestää jäsenilleen paimennusviikonlopun Woollandian tilalla Somerolla osoitteessa: Metsänojantie 52, 31400 Somero. Yhdistys tukee jäsenen osallistumista 5€ tuella per jäsen/viikonloppu.

Lauantai 6.6. on niin sanottu normaali paimennuspäivä. Tähän voi osallistua minkä tasoisen koiran kanssa vain, myös ensikertalaiset ovat tervetulleita (sopii myös pennuille)!. Päivään mahtuu 12 koiraa ja koira käy lampailla 2 kertaa päivän aikana. Ensisijaisesti yksi koira per omistaja, jos paikkoja jää, voi niitä kysyä myös omistajan toiselle koiralle. Ensimmäisen koiran hinta jäsenelle siis 34 € ja mahdollisen toisen sitten 39€. Jos paikkoja jäseniltä jää, voi ei jäsen tulla mukaan hintaan 45€.

Sunnuntaina järjestetään ratakurssi, joten ensisijalla ovat koirat, jotka kykenevät toimimaan isommalla pellolla ja tekemään rata suoritusta. Sunnutain ratakurssille mahtuu 8 koirakkoa. Koira käy radalla kaksi kertaa. Ensimmäinen suoritus on kisamainen treeni ja toisessa sitten korjataan se mikä ei ehkä täydellisesti onnistunut. Ratoja tehdään tasoille esikoe/1 sekä 2 ja 3. Ensisijaisesti yksi koira per omistaja, jos paikkoja jää, voi niitä kysyä myös omistajan toiselle koiralle. Ensimmäisen koiran hinta jäsenelle siis 55 € (ellei ole jo saanut tukea lauantain paimennukseen, jolloin hinta tietenkin 60€) ja mahdollisen toisen sitten 60€. Jos paikkoja jäseniltä jää, voi ei jäsen tulla mukaan hintaan 65€. Jos rataa tekeviä koiria ei löydy 8 kappaletta, ilmoitetaan ylijäävistä paikoista niille, jotka mahdollisesti jäävät jonoon lauantailta.

Sunnuntaille mahtuisi näillä näkymin kolme muuten kuin rataa treenaavaa koiraa, jotka siis kävisivät kaksi kertaa lampailla ja hinta olisi 34€ tuella tai 39€ jos tuki jo käytetty.

Ilmoittautumiset osoitteeseen riika.kivirinta@gmail.com 12.5.-23.5. Paikan saamisen jälkeen laitan maksutiedot viestillä jokaiselle. Ilmoittautuminen on sitova, joten jos et jostain syystä pääsekään paikalle, pitää vuoro kuitenkin maksaa. Toki sen saa myydä, mutta nämäkin ensisijaisesti islanninkoirat ry:n jäsenille. Kysymykset samaan postiin.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
6.6.2020 @ 08:00
Loppuu:
7.6.2020 @ 17:00