Jäsenmaksut 2016

Pankkitili
Nordea FI5010783000206341

Jäseneksi voit liittyä:

• maksa jäsenmaksu yhdistyksen tilille

• lähetä yhteystietosi jäsensihteerille: r.kylavuori@outlook.com

Islanninkoirakasvattaja
hanki pentusi ostajalle Islanninkoirat ry:n pentujäsenyys!

Pentujäsenyys sisältää oppaan pennun kasvatukseen, vuoden jäsenyyden Islanninkoirat ry:ssä ja kuluneen vuoden Hundur-lehdet.

Pentujäsenyydestä voi ilmoittaa r.kylavuori@outlook.com

Toimitusaika on n. 2 viikkoa.

Muistathan tilatessasi ilmoittaa pennun omistajien nimet ja osoitetiedot.

Pentujäsenyyden viitenumero on 50144.

Uudistuneet Islanninkoirat Ry:n säännöt tuovat jäsenyyteen seuraavat käytännön muutokset:

1. Pennunostajan tutustumispaketti poistuu käytössä ja se korvaantuu pentuejäsenyydellä. Kasvattaja ilmoittaa pennunostajan yhdistykselle pentuejäseneksi. Kasvattaja maksaa pennunostajan puolesta pentuejäsenmaksun, joka on normaalijäsenmaksua edullisempi. Pentuejäsenmaksu määritellään vuosittain ja sen hyväksyy yhdistyksen syyskokous. Pennun ostaja on pentuejäsenenä kyseisen kalenterivuoden ajan yhdistyksen täysivaltainen jäsen. Jäsenetuihin kuuluu Hundur -lehtien lisäksi myös yhdistyksen pentuopas. Pentuejäsenvuoden jälkeen pennunostaja maksaa itse seuraavan vuoden jäsenmaksun ja tällä ilmaisee halunsa jatkaa Islanninkoirat Ry:n jäsenenä. Jos pennunostaja ei maksa seuraavan vuoden jäsenmaksua, hänet erotetaan Islanninkoirat Ry:n jäsenyydestä.

2. Yhdistyksen hallitus voi hyväksyä tuomarijäseneksi suomalaisen ulkomuototuomarin, jolla on voimassaolevat arvosteluoikeudet islanninlammaskoirille. Kannatusjäseneksi hallitus voi hyväksyä oikeuskelpoisen yhteisön tai yksityishenkilön. Tuomari- ja kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta.

3. Jäsenen eroamiseen tehtiin seuraava lisäys:
Jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksua kahden kuukauden kuluessa eräpäivästä, hänet erotetaan Islanninkoirat Ry:n jäsenyydestä.