Hundur

Hundur on Islanninkoirat-Islandshundarna -yhdistyksen jäsenlehti 23. vuosikerta (2017)
Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa (maalis-, kesä-, syys- ja joulukuussa). Materiaalien toimitus tapahtuu ilmestymiskuukautta edeltävän kuukauden 15.päivä mennessä.

Toimituksen osoite: hundurlehti@islanninkoirat.fi  tai hundurlehti@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Hundurin ilmoitushinnat

JOULUTERVEHDYKSET

Lähetä valmis tervehdys viimeistään 15.11. Tervehdys voi olla PDF, Word tai JPG -muodossa. Voit lähettää myös tekstin ja kuvat erikseen, jolloin toimitus muotoilee ilmoituksen.

Maksa tervehdys tilille FI5010783000206341 viitteellä 3489.
Hinnat:
1/1 sivu 20 €
1/2 sivua 10 €
1/4 sivua 7 €
1/8 sivua 4 €

MATERIAALIN TOIMITUS

Teksti

Lähetä mahdollisimman valmis teksti Word-tiedostona sähköpostin liitteenä osoitteeseen hundurlehti@islanninkoirat.fi. Tiedosto voi olla doc -muodossa tai rtf -muodossa.

Tekstin pitäisi olla mahdollisimman muotoilematonta. Älä siis tee palstoitusta, taulukoita, sisennyksiä, alleviivauksia, kursivointeja ym. Oikolue tekstisi ennen lähettämistä ja tarkista pilkut ja pisteet sekä kappalejako.

ÄLÄ sisällytä kuvia tekstin joukkoon vaan lähetä ne erillisinä tiedostoina.

Jos haluat, että taittaja muotoilee tekstin ja laittaa kuvat tietyllä tavalla, laita siitä sähköpostiin erillisohje taittajalle.

Jos lähetät mainoksia, joulutervehdyksiä ym. ja haluat itse määritellä tarkkaan, miltä ne näyttävät, muunna tiedosto pdf:ksi tai kuvaksi (jpg).

Sähköpostiviesti tulisi nimetä sisällön mukaan niin, että siitä selviää, mihin palstalle tai mihin yhteyteen juttu tai kuva on tarkoitettu.

Kuvat

Lähetä juttuihin liittyvät kuvat aina samaan osoitteeseen kuin itse juttukin. Hundur -lehteen on myös aina tervetulleita kaikki hyvälaatuiset kuvat koiristanne, varsinkin tilannekuvia kaivataan. Näitä kuvia käytetään aina tarvittaessa, joten lähettämäsi kuvat eivät välttämättä ole mukana heti seuraavassa lehdessä. Kaikki kuvat kuitenkin tallennetaan lehden kuvapankkiin. Täytekuvia voi lähettää osoitteeseen: hundurlehti@gmail.com.

Kuvissa on tärkeää, että ne ovat kooltaan riittäviä. Kuva tulisi mieluiten lähettää alkuperäisessä muodossaan (sellaisena kuin se kamerasta ladattuna), ilman koon tai värien muokkauksia sekä rajauksia. Kuvan resoluution pitäisi olla 300 pikseliä/tuuma. Pientä kuvaa ei voi enää suurentaa sen laadun kärsimättä. Suurta kuvaa voi aina pienentää ja taittaja määrittää kuvakoon kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi.

Kuvat pitää myös nimetä niin, että niistä selviää kuvakohde (tapahtuma, josta kuva on ja koiran virallinen nimi) ja kuvaaja esim. nayttely_Tuusniemi_20110219_PPRosti_WaltteriTurunen.jpg.