Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Islanninlammaskoirien leiri

15.1.2017 - 17.1.2017

140€

Vuosittainen islanninlammaskoirien leiri järjestetään Kemin Vallitunsaaressa. Leiriläiset majoittuvat huoneistoihin, joissa 2-5 makuuhuonetta, jokainen kahdelle hengelle.

Leiripaikkana toimii luonnonkaunis ja rauhallinen Jokikeskus, joka sijaitsee noin 8 km päässä Kemin keskustasta, Kemijoen Vallitunsaaressa. Mikäli et ole autolla tulossa, älä huoli: julkisilla kulkuvälineillä pääsee, sillä Kemistä löytyy niin lentokenttä, bussiasema kuin juna-asemakin ja tarvittaessa niiltä haku onnistuu varmasti. Oulusta leiripaikalle matkaa tulee 110 km, kuten myös Rovaniemeltä tullessa. Mikäli haluat lisätä lomaasi ulkomaanmatkan hohtoa, Ruotsin Haaparanta sijaitsee vain reilun 20 km päässä.

Lajivalikoimaan kuuluu rauniot, nosework sekä vesipelastus. Myös luento kuuluu leiriohjelmaan, luennon tulee pitämään Anne Vaskio. Muuta ohjelmassa mm. saunomista, mukavaa yhdessäoloa ja leirikisa.

Koko viikonlopun hinta on noin 140 €/hlö/koira sisältäen majoitukset, ruokailut, saunan ja lajit yhdelle koiralle. Hinta tarkentuu osallistujamäärän varmentuessa. Useamman koiran osallistuessa lajeihin lisätään hintaan ylimääräinen koulutusmaksu.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 31.7. mennessä

Leirille on rajoitettu määrä paikkoja, joten ole nopea! Leirin aikataulu on laskettu 20 koiralle. Jotta mahdollisimman moni saisi osallistua, rajoitetaan lajiosallistumisia 6 koulutuskertaa/ihminen. Tarkoittaisi siis kahdelle koiralle yhden kerran jokaista koulutusta. Jos koulutuspaikkoja jää yli jaetaan ne halukkaille. Leiri on avoin kaikille, mutta etusijalla Islanninkoirat ry:n jäsenet.

Alustavaa aikataulua:

Perjantai: Tutustumista, iltapala

Lauantai: Rauniot, nosework, vesipelastus, illanvietto, sauna

Sunnuntai: Luento, leirikisa, yhdistyksen syyskokous

Kysymykset ja yhteydenotot osoitteeseen issikkaleiri2016@gmail.com

  Tarkemmat tiedot

  Alkaa:
  15.1.2017
  Loppuu:
  17.1.2017
  Hinta:
  140€
  #

  Järjestäjä

  Järjestäjä
  Puhelin:
  040404040
  Sähköposti:
  asd@asd.asd
  View Järjestäjä Website

  Tapahtumapaikka